Aanmeldformulier Vrijwilligers

Explore the North 2019

Explore the North organiseren we samen met de beste vrijwilligers van Nederland en omstreken! We onderhouden drie dagen lang een winters festival in de binnenstad van Leeuwarden en runnen daarnaast onze stadkas. Het festivalhart van Explore the North. Help je mee? Leuk! Je mag er vanuit gaan dat je een toffe tijd hebt en dat wij goed voor je zorgen.

Persoonsgegevens
*
*
*

Adres Gegevens
*
*
*

Beschikbaarheid

Omdat we ook voorafgaand en na het festival vrijwilligers nodig hebben, willen we je vragen jouw beschikbaarheid aan te geven. Wil je graag tijdens Show werken? Geef hieronder dan deze dagen aan. Werk je liever tijdens bouw? geef dan deze periode aan. Breek jouw ding? Geef dan die periode aan. Ook vragen we je later in het formulier of je in onze stadskas wil komen helpen.


Bouw (19 november tot 22 november)

De bouwperiode vindt plaats in de week voorafgaande aan het festival. Meehelpen bouwen houdt o.a. in dat je meehelpt met het opbouwen en aankleden van de festivallocaties. Let wel: er is slechts beperkt plek en meer aanbod. We kunnen dus niet garanderen dat je ook daadwerkelijk in de bouw- of breekploeg wordt ingeroosterd. Wel heb je hier de ruimte om het aan te geven als je voorkeur.


Show (vrijdag 22 t/m zondag 24 november*)

Om het festival draaiende te houden hebben we op veel verschillende functies vrijwilligers nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan publieksbegeleiding, chauffeurs en runners. Je werkt iedere festivaldag een shift van ca. 6 uur en daarbuiten kun je natuurlijk genieten van het festival. Om praktische redenen nemen we alleen vrijwilligers aan die alle drie de dagen beschikbaar zijn.


Breek (24 november tot 27 november)

Minstens net zo belangrijk als bouw en show is onze breek periode. Hierbij ben je ons festival aan het afbouwen. Je werkt de dagen na het festival om onze locaties zo net mogelijk achter te laten. Net als bij onze bouwperiode is dit best fysiek werk maar weet je zeker dat je deel uitmaakt van een euforische groep. Ook hiervoor krijg je toegang tot ons festival, een shirt en zorgen we voor eten en drinken.*
*

Voorkeur

Hieronder kun je je voorkeuren aangeven in volgorde van 'allerliefst' naar 'liefst niet' (of eigenlijk gewoon 'ietsje minder graag' natuurlijk). Zoals hierboven genoemd is er doorgaans meer aanbod voor de bouw- en breekperiode dan dat we mensen nodig hebben. Alhoewel we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een ieders voorkeuren, kan het dus zo zijn dat je alsnog bij Show wordt ingedeeld, terwijl die op de derde plaats staat.


*
*
*

Ook dit jaar is de stadkas het hart van Explore the North. In de kas vindt opnieuw een interessant programma plaats, info over de kas kan je hier vinden. Voor het runnen van onze kas zoeken we hulp! Heb je tijd en zin om naast Explore the North ook te helpen in onze stadskas?Extra Informatie
*
*
*

Contactpersoon in geval van nood

Dit vragen wij zodat we in geval van nood weten met wie we contact moeten opnemen en welke medische achtergrond in geval van nood relevant is.


*
*

Privacybeleid & Vrijwilligersovereenkomst

Zodat voor ons beiden duidelijk is wat we van elkaar verwachten, vragen we je om ons Privacybeleid en Vrijwilligersovereenkomst goed door te lezen en ermee akkoord te gaan.


*
POWERED BY