Aanmeldformulier Vrijwilligers

Explore the North

Explore the North organiseren we samen met de beste vrijwilligers van Nederland en omstreken! We onderhouden drie dagen lang een tof winters festival in de binnenstad van Leeuwarden. Help je ook mee? Graag! Je mag er vanuit gaan dat je een toffe tijd hebt en dat wij goed voor je zorgen.

Contact gegevens
*
*
*

Adres Gegevens
*
*
*

Pasfoto

Beschikbaarheid

Omdat we ook voorafgaand en na het festival vrijwilligers nodig hebben, willen we je ook vragen je beschikbaarheid aan te geven. Wil je graag tijdens Show werken? Geef dan deze dagen aan. Werk je liever tijdens bouw? geef dan deze periode aan. Breek jouw ding? Geef dan deze periode aan.


Bouw (19 november tot 22 november)

De bouwperiode vind plaats in de week voorafgaande aan het festival. Mee helpen bouwen houdt o.a. in dat je mee helpt met het opbouwen en aankleden van de festivallocaties. Let wel: er is slechts beperkt plek en meer aanbod. We kunnen dus niet garanderen dat je ook daadwerkelijk in de bouw- of breekploeg wordt ingeroosterd. Wel heb je hier de ruimte om het aan te geven als je voorkeur.


Show (vrijdag 22 t/m zondag 24 november*)

Om het festival draaiende te houden hebben we op héél veel verschillende functies vrijwilligers nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan publieksbegeleiding, chauffeurs en runners. Je werkt iedere festivaldag een shift van ca. 6 uur en daarbuiten kun je natuurlijk genieten van het festival. Om praktische redenen nemen we alleen vrijwilligers aan die alle drie de dagen beschikbaar zijn.


Breek (25 november tot 27 november)

Minstens net zo belangrijk als bouw en show is onze breek periode. Hierbij ben je ons festival aan het afbouwen. Je werkt de dagen na het festival om onze locaties zo net mogelijk achter te laten. Net als bij onze bouwperiode is dit best fysiek werk maar weet je zeker dat je deel uitmaakt van een euforische groep. Ook hiervoor krijg je toegang tot ons festival, een shirt en zorgen we voor eten en drinken.


*
*

Voorkeur

Hieronder kun je je voorkeuren aangeven in volgorde van 'allerliefst' naar 'liefst niet' (of eigenlijk gewoon 'ietsje minder graag' natuurlijk). Zoals hierboven genoemd is er doorgaans meer aanbod voor de bouw- en breekperiode dan dat we mensen nodig hebben. Alhoewel we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een ieders voorkeuren, kan het dus zo zijn dat je alsnog bij Show wordt ingedeeld, terwijl die op de derde plaats staat.


*
*
*

Extra Informatie
*
*
*

Contactpersoon in geval van nood
Dit vragen wij zodat we in geval van nood weten met wie we contact moeten opnemen en welke medische achtergrond in geval van nood relevant is.

*
*

We gaan uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens om, vragen? Stuur ze gerust naar vrijwilligers@explore-the-north.nl.

POWERED BY