Aanmeldformulier Vrijwilligers

Explore the North 2021

Explore the North organiseren we samen met de beste vrijwilligers van Nederland en omstreken! We onderhouden drie dagen lang een winters festival in de binnenstad van Leeuwarden en runnen daarnaast de Westerkas. Het festivalhart van Explore the North. Help je mee? Leuk! Je mag er vanuit gaan dat je een toffe tijd hebt en dat wij goed voor je zorgen.

Persoonsgegevens
*
*
*

Adres Gegevens
*
*
*

Beschikbaarheid

Omdat we ook tijdens de westerkas-periode op zoek zijn naar vrijwilligers, willen we je vragen jouw beschikbaarheid en voorkeur voor je vrijwilligerswerk aan te geven. Hieronder lees je wat de verschillende onderdelen inhouden en wanneer we daarvoor vrijwilligers nodig hebben.
Westerkas (vrijdag 5 t/m zondag 21 november)

Waar we andere jaren een kas op de Oldehoofsterkerkhof omarmden organiseren we dit jaar twee weken lang een mooi programma in de Westerkerk. We vinden het tof als je hier wil helpen als medewerker van de infobalie, bar of bijvoorbeeld als host. De lengte van de shifts verschillen per dag.
Explore the North (vrijdag 19 t/m zondag 21 november*)

Om het festival draaiende te houden hebben we op veel verschillende functies vrijwilligers nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan publieksbegeleiding, chauffeurs en runners. Je werkt iedere festivaldag een shift van ca. 6 uur en daarbuiten kun je natuurlijk genieten van het festival. Om praktische redenen nemen we alleen vrijwilligers aan die alle drie de dagen beschikbaar zijn.


*
*

Voorkeur

Hieronder kun je je voorkeuren aangeven in volgorde van 'allerliefst' naar 'liefst niet' (of eigenlijk gewoon 'ietsje minder graag' natuurlijk). Het is altijd een puzzel van vraag en aanbod. Alhoewel we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een ieders voorkeuren, het kan dus zo zijn dat je alsnog bij jouw derde voorkeur wordt ingedeeld maar we doen ons best dit te voorkomen.


*
*
*

Extra Informatie
*
*
*

BHV- of EHBO-diploma

Contactpersoon in geval van nood

Dit vragen wij zodat we in geval van nood weten met wie we contact moeten opnemen en welke medische achtergrond in geval van nood relevant is.


*
*

Privacybeleid & Vrijwilligersovereenkomst

Zodat voor ons beiden duidelijk is wat we van elkaar verwachten, vragen we je om ons Privacybeleid en Vrijwilligersovereenkomst goed door te lezen en ermee akkoord te gaan.


*
POWERED BY